Репозиторий Dspace

ПРИЙОМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Лазарєв, Гліб
dc.date.accessioned 2024-01-30T19:09:29Z
dc.date.available 2024-01-30T19:09:29Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Лазарєв Г., Ведмеденко О. Прийоми підвищення ефективності виробництва м’яса бройлерів. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали X Міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді. 30 листопада 2023 року, м. Кам’янець-Подільський. С.132-133. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9100
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.title ПРИЙОМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись