Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ведмеденко, Олена | |
dc.contributor.author | Александров, Сергій | |
dc.date.accessioned | 2024-01-30T19:03:22Z | |
dc.date.available | 2024-01-30T19:03:22Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Александров С., Ведмеденко О. Особливості виробництва жирної гусячої печінки. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали X Міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді. 30 листопада 2023 року, м. Кам’янець-Подільський. С. 18-20. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9094 | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЖИРНОЇ ГУСЯЧОЇ ПЕЧІНКИ | ru |