Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЖИРНОЇ ГУСЯЧОЇ ПЕЧІНКИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Александров, Сергій
dc.date.accessioned 2024-01-30T19:03:22Z
dc.date.available 2024-01-30T19:03:22Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Александров С., Ведмеденко О. Особливості виробництва жирної гусячої печінки. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали X Міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді. 30 листопада 2023 року, м. Кам’янець-Подільський. С. 18-20. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9094
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЖИРНОЇ ГУСЯЧОЇ ПЕЧІНКИ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись