Репозиторий Dspace

ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ТУШОК КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Мисан, Олег
dc.date.accessioned 2024-01-30T18:57:49Z
dc.date.available 2024-01-30T18:57:49Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Мисан О., Ведмеденко О. Технологія переробки тушок курчат-бройлерів. Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості : ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 10 травня 2023р. [Електронне видання] Херсон: ХДАЕУ, 2023. С. 82-85. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9089
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ТУШОК КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись