Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.date.accessioned | 2024-01-30T12:25:14Z | |
dc.date.available | 2024-01-30T12:25:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя, О., Горач, О., Резвих, Н. Технологічні процеси та обладнання для гомогенізації майонезу. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету,2023. 13(1). https://doi.org/10.31388/sbtsatu.v13i1.373 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9072 | |
dc.description.abstract | Майонези – один з найбільш популярних соусів, що виготовляються харчовою промисловістю. Однією з проблем з виробництва даної продукції є шаруватість готового продукту та наявність краплин жиру на поверхні майонезу, що свідчить про несправність гомогенізатора або не правильний його підбір. Метою даної роботи є дослідження перспективних напрямів гомогенізації емульсій та вивчення технічних характеристик сучасних гомогенізаторів для удосконалення способу отримання майонезних соусів високої якості. У роботі проведено аналіз основних типів гомогенізаторів, які використовуються для виробництва майонезів. В результаті вивчення технічних характеристик гомогенізаторів різного типу встановлено, що найбільш раціональним є використання ультразвукової обробки для отримання продукції високої якості. | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | ru |
dc.subject | гомогенізатор, емульсія, майонез, технологічний процес, якість, жирність, гомогенізація, емульгування. | ru |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ МАЙОНЕЗУ | ru |
dc.type | Article | ru |