Репозиторий Dspace

Перспективи використання гарбуза у стравах для закладів ресторанного господарства.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Погрібняк, Олена
dc.date.accessioned 2024-01-28T16:47:50Z
dc.date.available 2024-01-28T16:47:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 2023, № 13(1). ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9045
dc.description.abstract Покращення якості харчування людей є пріоритетним при розробці нових страв в меню закладів ресторанного господарства. Особливо гостро торкнулось це питання щодо недостатньо широкого використання у стравах гарбуза, як сировини, багатої на вітаміни та мікроелементи. Метою статті є створення нової рецептури салату з використанням гарбуза, на основі аналізу сорту, хімічного та біологічного складу даного овоча, як джерела важливих поживних речовин. Об’єктом дослідження обрано технологію приготування «Теплого салату з гарбузом, бринзою та грейпфрутом». Предмет дослідження: гарбуз сорт «Столовий зимовий великоплідний», «Теплий салат з гарбузом, бринзою та грейпфрутом». В результаті кулінарних проробок та дегустації дослідних зразків розроблено рецептуру салату з найкращими показниками смаку. ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного ru
dc.subject страви, технологія, сорт, гарбуз, властивості, харчова цінність ru
dc.title Перспективи використання гарбуза у стравах для закладів ресторанного господарства. ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись