dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Погрібняк, Олена |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-28T16:47:50Z |
|
dc.date.available |
2024-01-28T16:47:50Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 2023, № 13(1). |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9045 |
|
dc.description.abstract |
Покращення якості харчування людей є пріоритетним при розробці нових страв в меню закладів ресторанного господарства. Особливо гостро торкнулось це питання щодо недостатньо широкого використання у стравах гарбуза, як сировини, багатої на вітаміни та мікроелементи.
Метою статті є створення нової рецептури салату з використанням гарбуза, на основі аналізу сорту, хімічного та біологічного складу даного овоча, як джерела важливих поживних речовин.
Об’єктом дослідження обрано технологію приготування «Теплого салату з гарбузом, бринзою та грейпфрутом».
Предмет дослідження: гарбуз сорт «Столовий зимовий великоплідний», «Теплий салат з гарбузом, бринзою та грейпфрутом».
В результаті кулінарних проробок та дегустації дослідних зразків розроблено рецептуру салату з найкращими показниками смаку. |
ru |
dc.publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
ru |
dc.subject |
страви, технологія, сорт, гарбуз, властивості, харчова цінність |
ru |
dc.title |
Перспективи використання гарбуза у стравах для закладів ресторанного господарства. |
ru |
dc.type |
Article |
ru |