Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Мальчевська, Карина | |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T11:55:32Z | |
dc.date.available | 2024-01-26T11:55:32Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Горач О.О., Мальчевська К.В. ВИРОБНИЦТВО ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТОМАТНОЇ ПАСТИ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9015 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | СЕКЦІЯ 5 Інноваційні методи оцінки якості та безпеки харчових продуктів; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | томатна паста | ru |
dc.title | ВИРОБНИЦТВО ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТОМАТНОЇ ПАСТИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |