DSpace Repository

ВИРОБНИЦТВО ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТОМАТНОЇ ПАСТИ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Мальчевська, Карина
dc.date.accessioned 2024-01-26T11:55:32Z
dc.date.available 2024-01-26T11:55:32Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Горач О.О., Мальчевська К.В. ВИРОБНИЦТВО ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТОМАТНОЇ ПАСТИ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9015
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries СЕКЦІЯ 5 Інноваційні методи оцінки якості та безпеки харчових продуктів;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject томатна паста ru
dc.title ВИРОБНИЦТВО ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТОМАТНОЇ ПАСТИ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account