Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Сербіна, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T11:50:15Z | |
dc.date.available | 2024-01-26T11:50:15Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9013 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | СЕКЦІЯ 1 Актуальні питання харчових технологій та харчування населення України; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | харчові волокна | ru |
dc.subject | кондитерські вироби | ru |
dc.title | АКТУАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗБАГАЧЕНИХ ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |