Репозиторий Dspace

АКТУАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗБАГАЧЕНИХ ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Сербіна, Вікторія
dc.date.accessioned 2024-01-26T11:50:15Z
dc.date.available 2024-01-26T11:50:15Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9013
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries СЕКЦІЯ 1 Актуальні питання харчових технологій та харчування населення України;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject харчові волокна ru
dc.subject кондитерські вироби ru
dc.title АКТУАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗБАГАЧЕНИХ ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись