dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Михалик, Катерина |
|
dc.contributor.author |
Гусар, Анастасія |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-26T11:42:04Z |
|
dc.date.available |
2024-01-26T11:42:04Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Горач О.О., Михалик К.В., Гусар А.О. РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
ru |
dc.identifier.issn |
2409-6423 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9012 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Державний біотехнологічний університет Херсонський державний аграрно-економічний університет Херсонський національний технічний університет Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М. С. Бокаріуса» Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України ДНУ "НТК "Інститут монокристалів" НАН України" Львівський торговельно-економічний університет Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького Кропивницький фаховий коледж харчування та торгівлі Державний вищий навчальний заклад "Харківський коледж текстилю та дизайну" |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
НОВІ ПРОДУКТИ НА ОСНОВІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН СИНТЕТИЧНОГО ТА ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ; |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
ru |
dc.subject |
безпечність |
ru |
dc.subject |
функціональні інгрідієнти |
ru |
dc.title |
РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |