DSpace Repository

РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Михалик, Катерина
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-26T11:42:04Z
dc.date.available 2024-01-26T11:42:04Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Горач О.О., Михалик К.В., Гусар А.О. РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ru
dc.identifier.issn 2409-6423
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9012
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Державний біотехнологічний університет Херсонський державний аграрно-економічний університет Херсонський національний технічний університет Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М. С. Бокаріуса» Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України ДНУ "НТК "Інститут монокристалів" НАН України" Львівський торговельно-економічний університет Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького Кропивницький фаховий коледж харчування та торгівлі Державний вищий навчальний заклад "Харківський коледж текстилю та дизайну" ru
dc.relation.ispartofseries НОВІ ПРОДУКТИ НА ОСНОВІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН СИНТЕТИЧНОГО ТА ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject функціональні інгрідієнти ru
dc.title РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account