Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Михалик, Катерина | |
dc.contributor.author | Гусар, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T11:42:04Z | |
dc.date.available | 2024-01-26T11:42:04Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Горач О.О., Михалик К.В., Гусар А.О. РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | ru |
dc.identifier.issn | 2409-6423 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9012 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Державний біотехнологічний університет Херсонський державний аграрно-економічний університет Херсонський національний технічний університет Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М. С. Бокаріуса» Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України ДНУ "НТК "Інститут монокристалів" НАН України" Львівський торговельно-економічний університет Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького Кропивницький фаховий коледж харчування та торгівлі Державний вищий навчальний заклад "Харківський коледж текстилю та дизайну" | ru |
dc.relation.ispartofseries | НОВІ ПРОДУКТИ НА ОСНОВІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН СИНТЕТИЧНОГО ТА ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | функціональні інгрідієнти | ru |
dc.title | РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | ru |
dc.type | Thesis | ru |