DSpace Repository

Технічне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-26T11:01:36Z
dc.date.available 2024-01-26T11:01:36Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.issn 978-966-397-240-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9006
dc.language.iso other ru
dc.publisher Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с. ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject технічне регулювання ru
dc.subject переробка мяса ru
dc.title Технічне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account