Репозиторий Dspace

Технічне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-26T11:01:36Z
dc.date.available 2024-01-26T11:01:36Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.issn 978-966-397-240-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9006
dc.language.iso other ru
dc.publisher Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с. ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject технічне регулювання ru
dc.subject переробка мяса ru
dc.title Технічне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись