dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-23T09:06:15Z |
|
dc.date.available |
2024-01-23T09:06:15Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. 26 жовтня 2023 р. м. Білоцерківський НАУ, с.11-13 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8979 |
|
dc.description.abstract |
Важливим завданням сучасності є максимально раціонально використовувати наявні сировинні
ресурси. Виробництво м’ясних страв збагачених харчовими порошками з локальних культур є перспективним
напрямом для забезпечення населення необхідними нутрієнтами. В результаті досліджень встановлено
оптимальне співвідношення порошків з томатів і баклажанів для виробництва м’ясних січених виробів. |
ru |
dc.publisher |
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ |
ru |
dc.subject |
томати, баклажан, харчові порошки, м’ясний фарш, гідромодуль |
ru |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |