Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Труш, Світлана | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T08:51:39Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T08:51:39Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Труш С.С Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості». – Херсон: ХДАЕУ. 2023. с.57 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8978 | |
dc.description.abstract | здійснено аналіз асортименту аглютенової сировини та перспективних напрямів його розширення. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | цуліакія, глютен, безглютенові вироби, асортимент | ru |
dc.title | Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. | ru |
dc.type | Article | ru |