Репозиторий Dspace

Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Труш, Світлана
dc.date.accessioned 2024-01-23T08:51:39Z
dc.date.available 2024-01-23T08:51:39Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Труш С.С Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості». – Херсон: ХДАЕУ. 2023. с.57 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8978
dc.description.abstract здійснено аналіз асортименту аглютенової сировини та перспективних напрямів його розширення. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject цуліакія, глютен, безглютенові вироби, асортимент ru
dc.title Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись