DSpace Repository

Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції.

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Труш, Світлана
dc.date.accessioned 2024-01-23T08:51:39Z
dc.date.available 2024-01-23T08:51:39Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Труш С.С Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості». – Херсон: ХДАЕУ. 2023. с.57 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8978
dc.description.abstract здійснено аналіз асортименту аглютенової сировини та перспективних напрямів його розширення. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject цуліакія, глютен, безглютенові вироби, асортимент ru
dc.title Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account