dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Труш, Світлана |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-23T08:51:39Z |
|
dc.date.available |
2024-01-23T08:51:39Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Труш С.С Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості». – Херсон: ХДАЕУ. 2023. с.57 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8978 |
|
dc.description.abstract |
здійснено аналіз асортименту аглютенової
сировини та перспективних напрямів його розширення. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
цуліакія, глютен, безглютенові вироби, асортимент |
ru |
dc.title |
Перспективи розширення асортименту безглютенової продукції. |
ru |
dc.type |
Article |
ru |