Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Погрібняк, Олена | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T08:42:02Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T08:42:02Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | О.В. Дзюндзя, О.А. Погрібняк Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства. Х Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів» 24 березня 2023 року, м. Полтава, Україна | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8977 | |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження стану ресторанного бізнесу, визначення існуючих недоліків пошук перспектив розвитку та напрямів вирішення проблем формування культури та якості обслуговування | ru |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | ru |
dc.subject | методи управління, ресторанне господарство, якість, культура обслуговування | ru |
dc.title | Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства | ru |
dc.type | Article | ru |