Репозиторий Dspace

Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Погрібняк, Олена
dc.date.accessioned 2024-01-23T08:42:02Z
dc.date.available 2024-01-23T08:42:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation О.В. Дзюндзя, О.А. Погрібняк Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства. Х Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів» 24 березня 2023 року, м. Полтава, Україна ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8977
dc.description.abstract Метою роботи є дослідження стану ресторанного бізнесу, визначення існуючих недоліків пошук перспектив розвитку та напрямів вирішення проблем формування культури та якості обслуговування ru
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.subject методи управління, ресторанне господарство, якість, культура обслуговування ru
dc.title Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись