DSpace Repository

Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Погрібняк, Олена
dc.date.accessioned 2024-01-23T08:42:02Z
dc.date.available 2024-01-23T08:42:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation О.В. Дзюндзя, О.А. Погрібняк Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства. Х Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів» 24 березня 2023 року, м. Полтава, Україна ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8977
dc.description.abstract Метою роботи є дослідження стану ресторанного бізнесу, визначення існуючих недоліків пошук перспектив розвитку та напрямів вирішення проблем формування культури та якості обслуговування ru
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.subject методи управління, ресторанне господарство, якість, культура обслуговування ru
dc.title Дослідження методів управління якістю закладів ресторанного господарства ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account