Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T07:47:53Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T07:47:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ПІВДНЯ УКРАЇНИ. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції (м.Херсон, 25 квітня 2023 р.) / за ред. доц. Нікітенко К.С. Херсон (Кропивницький): ХДАЕУ, 2023. с.36-38 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8973 | |
dc.description.abstract | проведенно SWOT аналіз підприємств харчової галузі Херсонщини, визначенно існуючі недоліки, здійснено пошук перспектив розвитку та напрямів вирішення проблем. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | SWOT аналіз, харчова промисловість, південь України, Херсонщина | ru |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ПІВДНЯ УКРАЇНИ | ru |
dc.type | Article | ru |