dc.contributor.author |
Бойко, Вікторія |
|
dc.contributor.author |
Кривенко, Дмитро |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-19T10:26:35Z |
|
dc.date.available |
2024-01-19T10:26:35Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Бойко В.О., Кривенко Д.С. Відновлення ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції. (м.Херсон, 25 квітня 2023 р.) / за ред. доц. Нікітенко К.С. Херсон (Кропивницький): ХДАЕУ, 2023. С.30-32. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8913 |
|
dc.description.abstract |
Повномасштабна війна стала важким випробуванням для підприємств закладів харчування. Військові дії майже зупинили ресторанний бізнес на всій території України. За даними сервісу автоматизації Poster (мова йде про 5000 закладів) у перший тиждень війни в Україні зупинили роботу 80% закладів харчування. Але ресторатори почали швидко підлаштовувати свою діяльність під кризові умови. Заклади громадського харчування налагоджували свою роботу тим, що готували їжу для військових та переселенців |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
ru |
dc.subject |
воєнний стан |
ru |
dc.title |
ВІДНОВЛЕННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |