DSpace Repository

ВІДНОВЛЕННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Show simple item record

dc.contributor.author Бойко, Вікторія
dc.contributor.author Кривенко, Дмитро
dc.date.accessioned 2024-01-19T10:26:35Z
dc.date.available 2024-01-19T10:26:35Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Бойко В.О., Кривенко Д.С. Відновлення ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції. (м.Херсон, 25 квітня 2023 р.) / за ред. доц. Нікітенко К.С. Херсон (Кропивницький): ХДАЕУ, 2023. С.30-32. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8913
dc.description.abstract Повномасштабна війна стала важким випробуванням для підприємств закладів харчування. Військові дії майже зупинили ресторанний бізнес на всій території України. За даними сервісу автоматизації Poster (мова йде про 5000 закладів) у перший тиждень війни в Україні зупинили роботу 80% закладів харчування. Але ресторатори почали швидко підлаштовувати свою діяльність під кризові умови. Заклади громадського харчування налагоджували свою роботу тим, що готували їжу для військових та переселенців ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.subject ресторанний бізнес ru
dc.subject воєнний стан ru
dc.title ВІДНОВЛЕННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account