Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Вікторія | |
dc.contributor.author | Кривенко, Дмитро | |
dc.date.accessioned | 2024-01-19T10:26:35Z | |
dc.date.available | 2024-01-19T10:26:35Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бойко В.О., Кривенко Д.С. Відновлення ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції. (м.Херсон, 25 квітня 2023 р.) / за ред. доц. Нікітенко К.С. Херсон (Кропивницький): ХДАЕУ, 2023. С.30-32. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8913 | |
dc.description.abstract | Повномасштабна війна стала важким випробуванням для підприємств закладів харчування. Військові дії майже зупинили ресторанний бізнес на всій території України. За даними сервісу автоматизації Poster (мова йде про 5000 закладів) у перший тиждень війни в Україні зупинили роботу 80% закладів харчування. Але ресторатори почали швидко підлаштовувати свою діяльність під кризові умови. Заклади громадського харчування налагоджували свою роботу тим, що готували їжу для військових та переселенців | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru |
dc.subject | воєнний стан | ru |
dc.title | ВІДНОВЛЕННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ | ru |
dc.type | Thesis | ru |