Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2024-01-14T12:51:55Z | |
dc.date.available | 2024-01-14T12:51:55Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.О. Органічне виробництво продукції як пріоритетний напрям розвитку агробізнесу. Проблеми і перспективи економічного розвитку в умовах модернізаційних процесів в Україні та світі : матеріали всеукр. наук.-практ. конф., 12 груд. 2023 р., м. Кропивницький / Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи ; [редкол. : А.А. Тихий, В.В. Зайченко та ін.]. В 2х частинах. Ч.1. Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2023. С.33-34 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8845 | |
dc.description.abstract | Органічне виробництво продукції у сфері агробізнесу є пріоритетним напрямом розвитку з численними перевагами для якісної продукції харчування, довкілля та споживачів. Виробництво екологічно чистих продуктів зазвичай виключає використання хімічних пестицидів та синтетичних добрив. Це допомагає зберігати ґрунт, водні ресурси та біорізноманіття, сприяючи стійкому розвитку та довгостроковій стійкості землеробства. Органічний статус може підвищити ринкову ціну продукції і сприяти розвитку власного бренду. Зростаючий попит на органічні продукти відкриває нові ринки для агробізнесу. Фермери, які переходять до органічного виробництва продукції, можуть мати переваги в конкурентній боротьбі за цими ринками. | ru |
dc.title | Органічне виробництво продукції як пріоритетний напрям розвитку агробізнесу | ru |
dc.type | Thesis | ru |