dc.contributor.author |
Бойко, Вікторія |
|
dc.contributor.author |
Бойко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-11T10:02:44Z |
|
dc.date.available |
2024-01-11T10:02:44Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Бойко, В., & Бойко, Л. (2023). УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, (16), 93-99. https://doi.org/10.32782/2708-0366/2023.16.12 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8803 |
|
dc.description.abstract |
Сфера гостинності в Україні ще не встигла повністю оговтатися від потрясіння завданого всесвітньою пандемією COVID-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Але не зважаючи на екзистенційну кризу, учасники ринку HoReCa не лише успішно відстоюють свої позиції, а й демонструють надзвичайну об’єднаність та взаємну підтримку. У статті основну увагу акцентовано на викликах, які пов’язані із запровадженням воєнного стану в Україні та значних втратах готельно-ресторанного бізнесу у сучасних реаліях. Вивчено роботи наукової спільноти щодо питань діяльності підприємств українського ринку HoReCa. Проаналізовані показники діяльності суб’єктів
господарювання у сфері «Тимчасове розміщування й організація харчування». Виявлено основні тенденції сфери споживання продуктів харчування в HoReCa в Україні у 2022 р. Вказано на переваги підприємств індустрії гостинності з використанням digital-технологій. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка |
ru |
dc.subject |
сфера гостинності |
ru |
dc.subject |
ринок HoReCa |
ru |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
ru |
dc.subject |
ревіталізація |
ru |
dc.subject |
digital-технології |
ru |
dc.title |
УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |