00 DSpace/Manakin Repository

УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бойко, Вікторія
dc.contributor.author Бойко, Людмила
dc.date.accessioned 2024-01-11T10:02:44Z
dc.date.available 2024-01-11T10:02:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Бойко, В., & Бойко, Л. (2023). УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, (16), 93-99. https://doi.org/10.32782/2708-0366/2023.16.12 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8803
dc.description.abstract Сфера гостинності в Україні ще не встигла повністю оговтатися від потрясіння завданого всесвітньою пандемією COVID-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Але не зважаючи на екзистенційну кризу, учасники ринку HoReCa не лише успішно відстоюють свої позиції, а й демонструють надзвичайну об’єднаність та взаємну підтримку. У статті основну увагу акцентовано на викликах, які пов’язані із запровадженням воєнного стану в Україні та значних втратах готельно-ресторанного бізнесу у сучасних реаліях. Вивчено роботи наукової спільноти щодо питань діяльності підприємств українського ринку HoReCa. Проаналізовані показники діяльності суб’єктів господарювання у сфері «Тимчасове розміщування й організація харчування». Виявлено основні тенденції сфери споживання продуктів харчування в HoReCa в Україні у 2022 р. Вказано на переваги підприємств індустрії гостинності з використанням digital-технологій. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка ru
dc.subject сфера гостинності ru
dc.subject ринок HoReCa ru
dc.subject готельно-ресторанний бізнес ru
dc.subject ревіталізація ru
dc.subject digital-технології ru
dc.title УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу