Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Вікторія | |
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2024-01-11T10:02:44Z | |
dc.date.available | 2024-01-11T10:02:44Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бойко, В., & Бойко, Л. (2023). УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, (16), 93-99. https://doi.org/10.32782/2708-0366/2023.16.12 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8803 | |
dc.description.abstract | Сфера гостинності в Україні ще не встигла повністю оговтатися від потрясіння завданого всесвітньою пандемією COVID-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Але не зважаючи на екзистенційну кризу, учасники ринку HoReCa не лише успішно відстоюють свої позиції, а й демонструють надзвичайну об’єднаність та взаємну підтримку. У статті основну увагу акцентовано на викликах, які пов’язані із запровадженням воєнного стану в Україні та значних втратах готельно-ресторанного бізнесу у сучасних реаліях. Вивчено роботи наукової спільноти щодо питань діяльності підприємств українського ринку HoReCa. Проаналізовані показники діяльності суб’єктів господарювання у сфері «Тимчасове розміщування й організація харчування». Виявлено основні тенденції сфери споживання продуктів харчування в HoReCa в Україні у 2022 р. Вказано на переваги підприємств індустрії гостинності з використанням digital-технологій. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка | ru |
dc.subject | сфера гостинності | ru |
dc.subject | ринок HoReCa | ru |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru |
dc.subject | ревіталізація | ru |
dc.subject | digital-технології | ru |
dc.title | УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК HORECA В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ЙОГО РЕВІТАЛІЗАЦІЯ | ru |
dc.type | Article | ru |