DSpace Repository

Правові засади виробництва органічних продуктів

Show simple item record

dc.contributor.author Бреус, Денис
dc.contributor.author Шашкін, Микола
dc.date.accessioned 2024-01-09T10:01:51Z
dc.date.available 2024-01-09T10:01:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.isbn 978-966-289-801-9
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8721
dc.description.abstract Регулювання сектору органічної продукції на його ранньому етапі має на меті сприяти розвитку органічного сільського господарства та споживання органічних харчових продуктів. Це досягається шля- хом встановлення норм, правил та стандартів, таких як закони, поста- нови, регламенти та стандарти. Серед основних міжнародних стандар- тів органічного виробництва варто виділити стандарти Європейського Союзу, Базові міжнародні стандарти органічного виробництва та пере- робки продукції, ухвалені IFOAM, а також стандарти Комісії з Кодекс Аліментаріус, прийняті спільно Організацією з продовольства та сіль- ського господарства при ООН (FAO) і ФАО/ВОЗ Комісії з Кодекс Алі- ментаріус Всесвітньої організації з охорони здоров’я (WHO). ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries VІ International Scientific and Practical Conference;
dc.subject правові засади, органічна продукція, ЄС, маркування ru
dc.title Правові засади виробництва органічних продуктів ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account