DSpace Repository

Вплив азотофіксуючих бактерій на вирощування гороху овочевого

Show simple item record

dc.contributor.author Бреус, Денис
dc.contributor.author Даншанін, Павло
dc.date.accessioned 2024-01-09T08:32:49Z
dc.date.available 2024-01-09T08:32:49Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.isbn 978-966-289-801-9
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8716
dc.description.abstract Проблема дефіциту азоту в природних екосистемах виникла насам- перед внаслідок розвитку сільського господарства. Здавна сільські жителі виявили, що бобові культури сприяють підвищенню родючості ґрунту. Вже в III–I століттях до н.е. цю інформацію писали давні філо- софи, такі як Теофраст, Катон, Варрон, Пліній і Вергілій. Загальна кількість азоту, яка накопичується у надземній частині та рештках рослин бобових культур, становить приблизно 150–200 кг на гектар для люпину, 180 кг для конюшини, 300 кг для люцерни і 60–90 кг для гороху протягом року. В цей час в ґрунті зали- шається до 60–80 % цього азоту. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries VІ International Scientific and Practical Conference;
dc.subject дефіцит азоту, сільське господарство, азотофіксуючі бактерії, горох овочевий ru
dc.title Вплив азотофіксуючих бактерій на вирощування гороху овочевого ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account