Репозиторий Dspace

Вплив азотофіксуючих бактерій на вирощування гороху овочевого

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бреус, Денис
dc.contributor.author Даншанін, Павло
dc.date.accessioned 2024-01-09T08:32:49Z
dc.date.available 2024-01-09T08:32:49Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.isbn 978-966-289-801-9
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8716
dc.description.abstract Проблема дефіциту азоту в природних екосистемах виникла насам- перед внаслідок розвитку сільського господарства. Здавна сільські жителі виявили, що бобові культури сприяють підвищенню родючості ґрунту. Вже в III–I століттях до н.е. цю інформацію писали давні філо- софи, такі як Теофраст, Катон, Варрон, Пліній і Вергілій. Загальна кількість азоту, яка накопичується у надземній частині та рештках рослин бобових культур, становить приблизно 150–200 кг на гектар для люпину, 180 кг для конюшини, 300 кг для люцерни і 60–90 кг для гороху протягом року. В цей час в ґрунті зали- шається до 60–80 % цього азоту. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries VІ International Scientific and Practical Conference;
dc.subject дефіцит азоту, сільське господарство, азотофіксуючі бактерії, горох овочевий ru
dc.title Вплив азотофіксуючих бактерій на вирощування гороху овочевого ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись