Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Нікітенко, М. П. | |
dc.contributor.author | Романів, А.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T10:28:40Z | |
dc.date.available | 2024-01-04T10:28:40Z | |
dc.date.issued | 2023-11-17 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В., Нікітенко М.П., Романів А.В. Залежність якості зерна озимої пшениці від способів обробітку ґрунту. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. Збірник наукових праць ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з нагоди Дня працівника сільського господарства в Україні, 17 листопада 2023 р. м. Кропивницький, Україна. С. 84. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8617 | |
dc.description.abstract | Пшеницю вважають культурою номер один у світі серед інших зернових. Вона має цінні продовольчі властивості, завдяки найбільшому вмісту поживних речовин в зерні та займає перше місце за площею вирощування. В Україні на посіви озимої пшениці відводиться 7,6 млн га. В Степових районах озимою пшеницею зайнято 55 % оброблюваних земель, 35 % — на лісостепи і лише близько 10 % — на Полісся та Закарпаття | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Кафедра Землеробства. Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон | ru |
dc.subject | Озима пшениця | ru |
dc.subject | Технологія інтенсифікації | ru |
dc.subject | Посушливі райони | ru |
dc.subject | Обробіток ґрунту | ru |
dc.subject | Інтенсивне землеробство | ru |
dc.title | Залежність якості зерна озимої пшениці від способів обробітку ґрунту | ru |
dc.type | Thesis | ru |