dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Нікітенко, М. П. |
|
dc.contributor.author |
Романів, А.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-04T10:28:40Z |
|
dc.date.available |
2024-01-04T10:28:40Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-17 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В., Нікітенко М.П., Романів А.В. Залежність якості зерна озимої пшениці від способів обробітку ґрунту. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. Збірник наукових праць ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з нагоди Дня працівника сільського господарства в Україні, 17 листопада 2023 р. м. Кропивницький, Україна. С. 84. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8617 |
|
dc.description.abstract |
Пшеницю вважають культурою номер один у світі серед інших зернових.
Вона має цінні продовольчі властивості, завдяки найбільшому вмісту поживних
речовин в зерні та займає перше місце за площею вирощування. В Україні на посіви
озимої пшениці відводиться 7,6 млн га. В Степових районах озимою пшеницею
зайнято 55 % оброблюваних земель, 35 % — на лісостепи і лише близько 10 % —
на Полісся та Закарпаття |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Кафедра Землеробства. Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон |
ru |
dc.subject |
Озима пшениця |
ru |
dc.subject |
Технологія інтенсифікації |
ru |
dc.subject |
Посушливі райони |
ru |
dc.subject |
Обробіток ґрунту |
ru |
dc.subject |
Інтенсивне землеробство |
ru |
dc.title |
Залежність якості зерна озимої пшениці від способів обробітку ґрунту |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |