00 DSpace/Manakin Repository

Створення безбар'єрного середовища на підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коміссарова, Тетяна
dc.contributor.author Дуга, Вікторія
dc.date.accessioned 2023-12-27T11:31:40Z
dc.date.available 2023-12-27T11:31:40Z
dc.date.issued 2023-11-24
dc.identifier.citation Коміссарова Т.В., Дуга В.О. Створення безбар'єрного середовища на підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Розвиток туристичної галузі та індустрії гостинності: проблеми, перспективи, конкурентоздатність: збірник тез доповідей IIІ Міжнародної конференції здобувачів та молодих вчених. Дніпро: УАН, 2023. С.28-29. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8561
dc.description.abstract Кількість маломобільних груп населення в Україні стрімко зростає. Це зобов’язує державу та суспільство вжити певних заходів для забезпечення рівних прав та можливостей, створити простір, де відсутня дискримінація і враховуються інтереси кожного. Бар’єри – це те, що ускладнює життя, не дозволяє жити повноцінно та користуватися повним спектром послуг. Бар’єри можуть бути архітектурними (дизайн будівлі не дає можливість користуватися нею повною мірою), інформаційними (занадто складні процедури отримання інформації), психологічними (негативне чи упереджене ставлення до людини), економічними (брак коштів не дозволяє вести бажаний спосіб життя), нормативними (обмежене право доступу до нормативних документів) тощо. В сучасних умовах господарювання формування безбар’єрного середовища може стати однією з конкурентних переваг підприємства, дозволить досягти високої якості послуг для широкого кола споживачів, забезпечить їх комфортний відпочинок, повноцінну комунікацію та інтеграцію в суспільство. ru
dc.publisher Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля ru
dc.subject маломобільні групи населення (МГН) ru
dc.subject HoReCa ru
dc.subject готельно-ресторанний бізнес ru
dc.subject туризм ru
dc.subject інклюзія ru
dc.subject безбар’єрність ru
dc.subject гостинність ru
dc.subject людина з інвалідністю ru
dc.subject доступність послуг ru
dc.subject коректна комунікація ru
dc.subject стандарти обслуговування ru
dc.subject толерантність ru
dc.subject щирий сервіс ru
dc.subject кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru
dc.title Створення безбар'єрного середовища на підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу