dc.contributor.author |
Аверчева, Наталія Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-25T19:39:48Z |
|
dc.date.available |
2023-12-25T19:39:48Z |
|
dc.date.issued |
2023-04 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчева Н.О. Напрями підвищення конкурентоспроможності галузі птахівництва Херсонської області у післявоєнний період. Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ,26–28 квітня 2023 р.) у 2-х т. ; Т. 2 / за ред. О. В. Чепелюк. – Одеса : Олді+, 2023. – 406 с. С. 267-270. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8555 |
|
dc.description.abstract |
Реалізація стратегії конкурентоспроможності підприємств має враховувати динаміку ринкового попиту на національному і світовому ринках, створення конкурентного середовища в галузі; концентрацію виробництва в найбільш сприятливих природноекономічних зонах. Таким чином, розглянуті основні складові економічної ефективності і конкурентоспроможності продукції птахівництва взаємопов’язані і взаємообумовлені, успішне комплексне використання основних факторів забезпечить виробникам гідне місце на внутрішньому і зовнішньому ринках. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Одеса : Олді+ |
ru |
dc.subject |
кафедра соціальних та поведінкових наук |
ru |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
ru |
dc.subject |
галузь птахівництва |
ru |
dc.subject |
відновлення |
ru |
dc.subject |
ефективність |
ru |
dc.subject |
Department of Social and Behavioral Sciences |
ru |
dc.subject |
competitiveness |
ru |
dc.subject |
poultry industry |
ru |
dc.subject |
recovery |
ru |
dc.subject |
efficiency |
ru |
dc.title |
Напрями підвищення конкурентоспроможності галузі птахівництва Херсонської області у післявоєнний період. |
ru |
dc.title.alternative |
Directions for increasing the competitiveness of the poultry industry in the Kherson region in the post-war period. |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |