Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчева, Наталія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2023-12-25T19:39:48Z | |
dc.date.available | 2023-12-25T19:39:48Z | |
dc.date.issued | 2023-04 | |
dc.identifier.citation | Аверчева Н.О. Напрями підвищення конкурентоспроможності галузі птахівництва Херсонської області у післявоєнний період. Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ,26–28 квітня 2023 р.) у 2-х т. ; Т. 2 / за ред. О. В. Чепелюк. – Одеса : Олді+, 2023. – 406 с. С. 267-270. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8555 | |
dc.description.abstract | Реалізація стратегії конкурентоспроможності підприємств має враховувати динаміку ринкового попиту на національному і світовому ринках, створення конкурентного середовища в галузі; концентрацію виробництва в найбільш сприятливих природноекономічних зонах. Таким чином, розглянуті основні складові економічної ефективності і конкурентоспроможності продукції птахівництва взаємопов’язані і взаємообумовлені, успішне комплексне використання основних факторів забезпечить виробникам гідне місце на внутрішньому і зовнішньому ринках. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Одеса : Олді+ | ru |
dc.subject | кафедра соціальних та поведінкових наук | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | галузь птахівництва | ru |
dc.subject | відновлення | ru |
dc.subject | ефективність | ru |
dc.subject | Department of Social and Behavioral Sciences | ru |
dc.subject | competitiveness | ru |
dc.subject | poultry industry | ru |
dc.subject | recovery | ru |
dc.subject | efficiency | ru |
dc.title | Напрями підвищення конкурентоспроможності галузі птахівництва Херсонської області у післявоєнний період. | ru |
dc.title.alternative | Directions for increasing the competitiveness of the poultry industry in the Kherson region in the post-war period. | ru |
dc.type | Thesis | ru |