Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчева, Наталія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2023-12-25T18:17:03Z | |
dc.date.available | 2023-12-25T18:17:03Z | |
dc.date.issued | 2023-04 | |
dc.identifier.citation | Аверчева Н.О. Якість туристичного продукту як основа конкурентоспроможності туризму. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції (м.Херсон, 25 квітня 2023 р.) / за ред. доц. Нікітенко К.С. Херсон (Кропивницький): ХДАЕУ, 2023. 172 с., С. 62-66. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8549 | |
dc.description.abstract | Обґрунтовано, що управління якістю і впровадження системного підходу до цієї проблеми на сучасному етапі і в період післявоєнної відбудови сфери туризму деокупованих територій повинно бути ключовим принципом для суб’єктів туристичного бізнесу. Під впливом глобалізаційних процесів, підвищення рівня конкуренції на ринку туристичних послуг підприємці повинні більше уваги приділяти вивченню вподобань клієнтів, їх вражень від екскурсій і туристичного маршруту в цілому, запитів на майбутнє. Щоб утримати сильні конкурентні позиції на ринку необхідно забезпечити високий якісний рівень задоволення потреб споживачів туристичного продукту, окупність їх витрат тим рівнем задоволення, який вони отримують під час подорожі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон (Кропивницький): ХДАЕУ | ru |
dc.subject | кафедра соціальних та поведінкових наук | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | туристичні послуги | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | Department of Social and Behavioral Sciences | ru |
dc.subject | quality | ru |
dc.subject | tourist services | ru |
dc.subject | competitiveness | ru |
dc.title | Якість туристичного продукту як основа конкурентоспроможності туризму | ru |
dc.title.alternative | The quality of the tourist product as the basis of tourism competitiveness | ru |
dc.type | Thesis | ru |