dc.contributor.author |
Чепок, Роман |
|
dc.contributor.author |
Чепок, Роман |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-14T11:39:10Z |
|
dc.date.available |
2023-12-14T11:39:10Z |
|
dc.date.issued |
2023-04-26 |
|
dc.identifier.issn |
978-966-289-732-6 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8482 |
|
dc.description.abstract |
В статті розглянуті особливості використання
енергетичного аналізу для порівняння сучасних технологій
виробництва сільськогосподарської продукції рослинництва за рахунок
енергетичних еквівалентів економічної ефективності. |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.subject |
Eнергетичні еквіваленти, не поновлена енергія, родючість ґрунту, енергоємність, агробіоценоз, економічна ефективність |
ru |
dc.title |
ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕНЕРГОЄМНОСТІ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА ТЕРЕНАХ ХЕРСОНЩИНИ |
ru |
dc.type |
Other |
ru |