Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Чепок, Роман | |
dc.contributor.author | Чепок, Роман | |
dc.date.accessioned | 2023-12-14T11:39:10Z | |
dc.date.available | 2023-12-14T11:39:10Z | |
dc.date.issued | 2023-04-26 | |
dc.identifier.issn | 978-966-289-732-6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8482 | |
dc.description.abstract | В статті розглянуті особливості використання енергетичного аналізу для порівняння сучасних технологій виробництва сільськогосподарської продукції рослинництва за рахунок енергетичних еквівалентів економічної ефективності. | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.subject | Eнергетичні еквіваленти, не поновлена енергія, родючість ґрунту, енергоємність, агробіоценоз, економічна ефективність | ru |
dc.title | ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕНЕРГОЄМНОСТІ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА ТЕРЕНАХ ХЕРСОНЩИНИ | ru |
dc.type | Other | ru |