Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчева, Наталія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2022-01-28T08:30:00Z | |
dc.date.available | 2022-01-28T08:30:00Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Аверчева Н.О. Перспективи розвитку інтеграційних процесів у сфері переробки сільськогосподарської продукції. Формування нової парадигми розвитку агропромислового сектору в XXI столітті : колективна монографія у 2 ч. Ч. 2 / відп. за випуск О. В. Аверчев. Львів-Торунь: Ліга-Прес, 2021. С. 343-374. | ru |
dc.identifier.isbn | 978-966-397-240-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7816 | |
dc.description.abstract | Досліджено обсяги і товарну структуру експорту та імпорту сільськогосподарської та продовольчої продукції, динаміку реалізації продукції (товарів, послуг) суб’єктів підприємництва у переробній промисловості. Обґрунтовано ключові проблеми забезпечення сировиною та запропоновано систему удосконалення закупівель переробних підприємств. На основі дослідження обсягів переробки за основними видами сільськогосподарської продукції, встановлено значні відмінності у рівні інтеграційних зв’язків переробних підприємств і виробників сільськогосподарської продукції-сировини за галузями рослинництва і тваринництва. Запропоновано модель співпраці сільськогосподарського кооперативу із переробним підприємством з обґрунтуванням організаційних змін, економічних, соціальних та екологічних аспектів. Узагальнено пропозиції щодо формування і ефективного функціонування сфери переробки сільськогосподарської продукції, поглиблення процесів інтеграції та взаємодії з постачальниками сільськогосподарської продукції, залучення програм державної підтримки. Визначені пріоритетні напрями розвитку сфери переробки сільськогосподарської продукції у агропромислових формуваннях. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | переробка | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | експорт | ru |
dc.subject | імпорт | ru |
dc.subject | інтеграційні процеси | ru |
dc.subject | організація | ru |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | ru |
dc.subject | продовольство | ru |
dc.subject | кооперація | ru |
dc.subject | державна підтримка | ru |
dc.subject | Processing | ru |
dc.subject | production | ru |
dc.subject | export | ru |
dc.subject | import | ru |
dc.subject | integration processes | ru |
dc.subject | organization | ru |
dc.subject | agricultural products | ru |
dc.subject | food | ru |
dc.subject | cooperation | ru |
dc.subject | state support | ru |
dc.subject | Кафедра загальноекономічної підготовки | ru |
dc.subject | Department of General Economic Training | ru |
dc.title | Перспективи розвитку інтеграційних процесів у сфері переробки сільськогосподарської продукції | ru |
dc.title.alternative | Prospects for the development of integration processes in the field of agricultural processing | ru |
dc.type | Article | ru |