DSpace Repository
Оцінка якості зразків яєць різних виробників на основі органолептики та експериментальних досліджень з використанням методів сенсорного аналізу
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінка якості зразків яєць різних виробників на основі органолептики та експериментальних досліджень з використанням методів сенсорного аналізу
Карпенко, О.В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/7284
Date:
2021
Show full item record
Files in this item
Name:
Стаття_Карпенко_А ...
Size:
561.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Кафедра технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register