Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Яременко, В. І. | |
dc.contributor.author | Біла, Т. А. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T13:19:18Z | |
dc.date.available | 2020-02-20T13:19:18Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | Яременко, В. І. Дисперсійний аналіз мінливості концентрації амінокислот найдовшого м'яза спини свиней різного напрямку продуктивності, вирощених в умовах 108 тис.комплексу [Текст] / В. І. Яременко, Т. А. Біла // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" . - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 104 - 106 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/693 | |
dc.description.abstract | Встановлено, що на рівень мінливості концентрації амінокислотного складу найдовшого м'яза спини в основному впливають генотипові фактори (р<0,01 і р<0,001), за винятком впливу паратипових факторів на рівень концентрації гліцину, треоніну і метіоніну. Враховуючи породи різного напрямку продуктивності для визначення впливу генотипової і паратипової залежності, підхід повинен бути диференційованим. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Дисперсійний аналіз мінливості концентрації амінокислот найдовшого м'яза спини свиней різного напрямку продуктивності, вирощених в умовах 108 тис.комплексу | ru |
dc.title.alternative | Dispersion analysis of amino acid concentration variability in the longest spinal muscle of various productive types of hogs bred at the pig breeding farm with the capacity of 108.000 pigs | ru |
dc.type | Article | ru |