Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Маринець, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:30:55Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:30:55Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Маринець М. В. Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / М. В. Маринець; наук. керівник к.т.н., доцент О. В. Дзюндзя; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 98 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6857 | |
dc.description.abstract | У роботі науково обґрунтовано використання порошку з хурми і плодів ірги в технології кексів. Наведені результати використання функціональних інгредієнтів, що сприяють зниженню енергетичної та підвищенню біологічної цінності. Вперше доведено ефективність комплексного поєднання порошку з хурми і плодів ірги для регулювання функціональнотехнологічних властивостей кексів. Здісненно порівняння основних показників якості які підтвердили перспективність використання функціональних інгредієнтів та безпечність розроблених кексів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | кекс | ru |
dc.subject | харчовий порошок | ru |
dc.subject | хурма | ru |
dc.subject | ірга | ru |
dc.subject | харчова цінність | ru |
dc.subject | біологічна цінність | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | |
dc.title | Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон | ru |
dc.title.alternative | Optimization of flour confectionery technology due to the use of nontraditional vegetable raw materials in the conditions of production of an individual entrepreneur Berdar U.B. cafe "BVS" Kherson | ru |
dc.type | Other | ru |