00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Маринець, М. В.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:30:55Z
dc.date.available 2021-09-14T11:30:55Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Маринець М. В. Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / М. В. Маринець; наук. керівник к.т.н., доцент О. В. Дзюндзя; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 98 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6857
dc.description.abstract У роботі науково обґрунтовано використання порошку з хурми і плодів ірги в технології кексів. Наведені результати використання функціональних інгредієнтів, що сприяють зниженню енергетичної та підвищенню біологічної цінності. Вперше доведено ефективність комплексного поєднання порошку з хурми і плодів ірги для регулювання функціональнотехнологічних властивостей кексів. Здісненно порівняння основних показників якості які підтвердили перспективність використання функціональних інгредієнтів та безпечність розроблених кексів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject кекс ru
dc.subject харчовий порошок ru
dc.subject хурма ru
dc.subject ірга ru
dc.subject харчова цінність ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.subject 181 «Харчові технології»
dc.title Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон ru
dc.title.alternative Optimization of flour confectionery technology due to the use of nontraditional vegetable raw materials in the conditions of production of an individual entrepreneur Berdar U.B. cafe "BVS" Kherson ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу