00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Валюх, М. Д.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:02:12Z
dc.date.available 2021-09-14T11:02:12Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Валюх, М. Д. Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / М. Д. Валюх; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 107 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6849
dc.description.abstract У роботі науково обґрунтовано використання порошків з яблук, моркви, хурми та суміш порошків. Наведені результати використання функціонального інгредієнту для збагачення хлібобулочного виробу з підвищеною біологічною цінністю. Доведено, що при додаванні нетрадиційної сировини, збільшилася кількість нутрієнтів, що повисило харчову та біологічну цінність готового продукту. Збільшилася кількість заліза, покращилися структурно-механічні властивості тіста, скоротилася здатність черствіння внаслідок вмісту в пектиновмісних порошках компонентів з високими гідрофільними властивостями, що сприяє збереженню цілісності пор м’якушки, затримує випаровування води, Під час проведення мікробіологічного аналізу не виявлено патогенних мікроорганізмів. Це підтверджує, що кислотність даних хлібобулочних виробів є достатньою і не дає можливості їх розмноження при виробництві даного виду продукту. Після всіх проведених досліджень і отриманих результатів новий вид інноваційний виробів можна запропонувати для впровадження виробництво. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.subject булочки для гамбургерів ru
dc.subject порошки з яблук ru
dc.subject харчова та біологічна цінність ru
dc.subject функціонального призначення ru
dc.subject 181 «Харчові технології»
dc.title Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу