Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Валюх, М. Д. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:02:12Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:02:12Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Валюх, М. Д. Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / М. Д. Валюх; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 107 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6849 | |
dc.description.abstract | У роботі науково обґрунтовано використання порошків з яблук, моркви, хурми та суміш порошків. Наведені результати використання функціонального інгредієнту для збагачення хлібобулочного виробу з підвищеною біологічною цінністю. Доведено, що при додаванні нетрадиційної сировини, збільшилася кількість нутрієнтів, що повисило харчову та біологічну цінність готового продукту. Збільшилася кількість заліза, покращилися структурно-механічні властивості тіста, скоротилася здатність черствіння внаслідок вмісту в пектиновмісних порошках компонентів з високими гідрофільними властивостями, що сприяє збереженню цілісності пор м’якушки, затримує випаровування води, Під час проведення мікробіологічного аналізу не виявлено патогенних мікроорганізмів. Це підтверджує, що кислотність даних хлібобулочних виробів є достатньою і не дає можливості їх розмноження при виробництві даного виду продукту. Після всіх проведених досліджень і отриманих результатів новий вид інноваційний виробів можна запропонувати для впровадження виробництво. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | хлібобулочні вироби | ru |
dc.subject | булочки для гамбургерів | ru |
dc.subject | порошки з яблук | ru |
dc.subject | харчова та біологічна цінність | ru |
dc.subject | функціонального призначення | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | |
dc.title | Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон | ru |
dc.type | Other | ru |