Статті та тези: Recent submissions

  • Горач, Ольга Олексіївна; Дзюндзя, Оксана; Резвих, Ніна (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2023)
    Майонези – найбільш поширена емульсія типу«олія у воді» або «вода у олії». Даний продукт виготовляється різної жирності, тому для забезпечення необхідної консистенції і якості необхідно правильно підібрати рецептурний ...
  • Горач, Ольга Олексіївна (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2022)
    Одним із способів реалізації державної політики в галузі здорового харчування насе- лення України є розробка високоефективних технологій у переробних галузях АПК, пошук нових вітчизняних сировинних джерел та створення ...
  • Зубенко, В.; Березюк, І. (Зубенко В. Основні чинники професійного розвитку учасників освітнього процесу з інтеграцією в європейську освіту / В. Зубенко, І. Березюк. // Професійний розвиток i інтеграція учасників освітнього процесу з європейським освітнім просторомматеріали з Міжнародного науково-практичного вебінару, Ломжа - Херсон. – 2023. – С. 52–57., 2023-04)
    Ця стаття присвячена професійному розвитку учасників освітнього процесу з інтеграцією в європейську освіту. У статті розглядається необхідність і значимість професійного розвитку для вчителів, студентів та інших учасників ...
  • Горач, Ольга Олексіївна (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2022)
    У статті наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень з обґрунтування інноваційних технологій функціональних рецептур. Для досягнення цієї мети було проведено глибокі теоретичні наукові дослідження, ...
  • Горач, Ольга Олексіївна; Дзюндзя, Оксана; Олейникова, Світлана (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2023)
    В статті розглянуто технологічне обладнання для виробництва безглютенового борошна функціонального призначення та необхідність проектування технологічних ліній з його виробництва. Зазначено, що на сьогоднішній день ...
  • Горач, Ольга Олексіївна (2023)
    В статті наведено аналіз виробництва плодово-ягідної продукції в Україні та інших країнах, показано географічні напрямки експорту заморожених плодів та ягід, а також структура експорту заморожених плодів та ягід з ...
  • Зубенко, В.О.; Романов, І.І. (Сучасні технології та досягнення інженерних наук в галузі гідротехнічного будівництва та водної інженерії: збірник наукових праць., 2023-05)
    У результатах досліджень запропонована структура електропостачання фермерського господарства, де вітрова енергія виступає основним джерелом, а резервна електростанція — електростанцією з двигуном внутрішнього згорання. ...
  • Рагулін, Сергій Володимирович (27-10-23)
    Найважливіші показники якості частота та рівень напруги впливають на ефективність роботи споживачів, виявляючись у вигляді браку, у зміні продуктивності, споживчих властивостей продукції, що може впливати на частину ...
  • Заводянний, Віктор Володимирович; Скрипніченко, Дар'я Анатоліївна (2023-10-27)
  • Горач, Ольга Олексіївна; Михалик, Катерина; Гусар, Анастасія (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Державний біотехнологічний університет Херсонський державний аграрно-економічний університет Херсонський національний технічний університет Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М. С. Бокаріуса» Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України ДНУ "НТК "Інститут монокристалів" НАН України" Львівський торговельно-економічний університет Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького Кропивницький фаховий коледж харчування та торгівлі Державний вищий навчальний заклад "Харківський коледж текстилю та дизайну", 2022)
  • Горач, Ольга Олексіївна (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2022)
    Одним із способів реалізації державної політики в галузі здорового харчування насе- лення України є розробка високоефективних технологій у переробних галузях АПК, пошук нових вітчизняних сировинних джерел та створення ...
  • Горач, Ольга Олексіївна (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2022)
    У статті наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень з обґрунтування інноваційних технологій функціональних рецептур. Для досягнення цієї мети було проведено глибокі теоретичні наукові дослідження, ...
  • Горач, Ольга Олексіївна; Олейникова, Світлана (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2023)
    В статті розглянуто питання, щодо розвитку інноваційних технологій з метою ство- рення продуктів харчування нового покоління. За оцінками експертів Всесвітньої організа- ції охорони здоров’я, стан здоров’я людини великою ...
  • Gorach, Olga; Gusar, Anastasia; Kipioro, Inna (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2022)
    В статті приведено результати теоретичних та експериментальних досліджень з використання альтернативних видів сировини з метою розробки нових безглютенових рецептур на основі використання власної, щорічно відновлюваної, ...
  • Gorach, Olga (Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. (Zápis č. 21/2022 ze dne 8. listopad 2022), 2022)
    In recent years, the production of gluten-free products has gained great popularity in the world. According to the trends, the number of allergic diseases caused by the indigestibility of certain food compounds, in ...
  • Горач, Ольга Олексіївна; Гусар, Анастасія (Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с., 2022)
  • Бойко, Людмила; Сложинська, Вікторія (Одеса: МГУ, 2023)
    Традиційно Україна вважається країною з великим ресурсним, інтелектуальним та науково-технічним потенціалом, але поспіль останніх десяток років ми спостерігаємо від’ємне сальдо платіжного балансу. Тому, першочерговим ...
  • Бойко, Людмила; Ляху, Карина (Одеса: МГУ, 2023)
    З метою підтримки підприємництва під час воєнних дій Уряд розробив різноманітні форми державної підтримки середнього та малого підприємництва, які в свою чергу можна розділити на економічні, кредитні, фінансові, податкові, ...
  • Горач, Ольга Олексіївна; Михалик, Катерина; Гусар, Анастасія (Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с., 2022)
  • Ладичук, Дмитро; Сушко, Олексій (Херсонськийи державний аграрно-економічний університет, 2023)
    Системи крапельного зрошення дозволяють здійснювати неперервну малоінтенсивну тривалу подачу води у кореневу зону зрошувальних культур у відповідності із фізіологічними потребами останніх та вологістю ґрунту. ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись