Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Володін, Сергій | |
dc.contributor.author | Морозов, Роман | |
dc.contributor.author | Чекамова, Олена | |
dc.contributor.author | Морозова, Олена | |
dc.date.accessioned | 2020-06-21T19:00:26Z | |
dc.date.available | 2020-06-21T19:00:26Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Володін С.А., Морозов Р.В., Чекамова О.І., Морозова О.С. Теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва. Бізнес-навігатор. Херсон, 2017. Вип. 3 (42). С. 39–42. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4135 | |
dc.description.abstract | У статті розроблено теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва. Досліджено підходи до оцінювання інноваційного потенціалу науково-інноваційної продукції. Сформовано модель застосування методу оцінювання інноваційного потенціалу. Вивчено основні теоретичні аспекти здійснення науково-інноваційного процесу в рисівництві. Обґрунтовано, що результатом наукових досліджень є науково-технічна продукція з високим інноваційним потенціалом, яка матиме попит на ринку наукоємної продукції. | ru |
dc.description.abstract | The article has developed theoretical approaches to assessing the innovative potential of rice growing. The approaches to the estimation of innovative potential of scientific and innovative products are explored. A model of the use of the method for assessing innovation potential has been developed. The main theoretical aspects of scientific and innovation process in rice growing are studied. It is reported that the result of scientific research is scientific and technical products with high innovative potential, which has a demand in the market of science-intensive products. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ПВНЗ "Міжнародний університет бізнесу та права" | ru |
dc.subject | інноваційний потенціал | ru |
dc.subject | innovative potential | ru |
dc.subject | рисівництво | ru |
dc.subject | rice growing | ru |
dc.subject | науково-інноваційний процес | ru |
dc.subject | scientific and innovative process | ru |
dc.subject | науково-технічна продукція | ru |
dc.subject | scientific and technical products | ru |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва | ru |
dc.title.alternative | Theoretical approaches to assessing the innovative potential of rice growing | ru |
dc.type | Article | ru |