Репозиторий Dspace

Теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Володін, Сергій
dc.contributor.author Морозов, Роман
dc.contributor.author Чекамова, Олена
dc.contributor.author Морозова, Олена
dc.date.accessioned 2020-06-21T19:00:26Z
dc.date.available 2020-06-21T19:00:26Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Володін С.А., Морозов Р.В., Чекамова О.І., Морозова О.С. Теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва. Бізнес-навігатор. Херсон, 2017. Вип. 3 (42). С. 39–42. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4135
dc.description.abstract У статті розроблено теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва. Досліджено підходи до оцінювання інноваційного потенціалу науково-інноваційної продукції. Сформовано модель застосування методу оцінювання інноваційного потенціалу. Вивчено основні теоретичні аспекти здійснення науково-інноваційного процесу в рисівництві. Обґрунтовано, що результатом наукових досліджень є науково-технічна продукція з високим інноваційним потенціалом, яка матиме попит на ринку наукоємної продукції. ru
dc.description.abstract The article has developed theoretical approaches to assessing the innovative potential of rice growing. The approaches to the estimation of innovative potential of scientific and innovative products are explored. A model of the use of the method for assessing innovation potential has been developed. The main theoretical aspects of scientific and innovation process in rice growing are studied. It is reported that the result of scientific research is scientific and technical products with high innovative potential, which has a demand in the market of science-intensive products.
dc.language.iso other ru
dc.publisher ПВНЗ "Міжнародний університет бізнесу та права" ru
dc.subject інноваційний потенціал ru
dc.subject innovative potential ru
dc.subject рисівництво ru
dc.subject rice growing ru
dc.subject науково-інноваційний процес ru
dc.subject scientific and innovative process ru
dc.subject науково-технічна продукція ru
dc.subject scientific and technical products ru
dc.subject Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru
dc.title Теоретичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу розвитку рисівництва ru
dc.title.alternative Theoretical approaches to assessing the innovative potential of rice growing ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись