00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології зберігання і переробки плодоовочевої продукції в агрофірмі "Білозерський" Білозерського району

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Черненко, В. П.
dc.contributor.author Дружинська, Л. П.
dc.date.accessioned 2020-02-17T14:13:09Z
dc.date.available 2020-02-17T14:13:09Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Черненко, В. П. Удосконалення технології зберігання і переробки плодоовочевої продукції в агрофірмі "Білозерський" Білозерського району [Текст] / В. П. Черненко, Л. П. Дружинська // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 41 - 43 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/377
dc.description.abstract Для тривалого зберігання придатні здорові, непошкоджені плоди зимових сортів яблуні, груші та винограду. Нарівні з сортовими особливостями на лежкість впливають умови вирощування, місце зростання рослин, грунти, погода, агротехніка, підщепи тощо. Складність у виявленні впливу того чи іншого фактора надзвичайно велика, оскільки діють вони, як правило, комплексно. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Удосконалення технології зберігання і переробки плодоовочевої продукції в агрофірмі "Білозерський" Білозерського району ru
dc.title.alternative Improving storing and processing technology of fruit and vegetable produce at the agribusiness firm "Belozerski" of the Belozerka district ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу