Репозиторий Dspace

Удосконалення технології зберігання і переробки плодоовочевої продукції в агрофірмі "Білозерський" Білозерського району

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Черненко, В. П.
dc.contributor.author Дружинська, Л. П.
dc.date.accessioned 2020-02-17T14:13:09Z
dc.date.available 2020-02-17T14:13:09Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Черненко, В. П. Удосконалення технології зберігання і переробки плодоовочевої продукції в агрофірмі "Білозерський" Білозерського району [Текст] / В. П. Черненко, Л. П. Дружинська // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 41 - 43 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/377
dc.description.abstract Для тривалого зберігання придатні здорові, непошкоджені плоди зимових сортів яблуні, груші та винограду. Нарівні з сортовими особливостями на лежкість впливають умови вирощування, місце зростання рослин, грунти, погода, агротехніка, підщепи тощо. Складність у виявленні впливу того чи іншого фактора надзвичайно велика, оскільки діють вони, як правило, комплексно. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Удосконалення технології зберігання і переробки плодоовочевої продукції в агрофірмі "Білозерський" Білозерського району ru
dc.title.alternative Improving storing and processing technology of fruit and vegetable produce at the agribusiness firm "Belozerski" of the Belozerka district ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись