00 DSpace/Manakin Repository

Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю.В.
dc.date.accessioned 2020-06-05T07:35:32Z
dc.date.available 2020-06-05T07:35:32Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier.citation Ушкаренко, Ю. В. Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 207-21 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3576
dc.description.abstract Результати господарювання в останні роки різко загострили еко- логічну ситуацію. Склалася і зростає екологічна загроза для людей, рослинного і тваринного світу. Несприятлива сучасна екологічна ситу- ація веде до забруднення питної води, повітряного басейну, ґрунтів, і як слідство – харчових продуктів. Харчування є одним із основних важелів, який гармонізуючи організм людини з навколишнім середовищем, сприяє, певним чином, здоров’ю та здатності організму протидіяти впливу несприятливих факторів навколишнього середовища. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу