Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ушкаренко, Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-05T07:35:32Z | |
dc.date.available | 2020-06-05T07:35:32Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.citation | Ушкаренко, Ю. В. Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 207-21 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3576 | |
dc.description.abstract | Результати господарювання в останні роки різко загострили еко- логічну ситуацію. Склалася і зростає екологічна загроза для людей, рослинного і тваринного світу. Несприятлива сучасна екологічна ситу- ація веде до забруднення питної води, повітряного басейну, ґрунтів, і як слідство – харчових продуктів. Харчування є одним із основних важелів, який гармонізуючи організм людини з навколишнім середовищем, сприяє, певним чином, здоров’ю та здатності організму протидіяти впливу несприятливих факторів навколишнього середовища. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування | ru |
dc.type | Article | ru |