dc.contributor.author |
Поліщук, Г.Є. |
|
dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-17T12:22:05Z |
|
dc.date.available |
2020-02-17T12:22:05Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Поліщук, Г. Є. Розробка нових видів молочних продуктів з олією [Текст] / Г.Є. Поліщук, О.В. Грек // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 130-132 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/340 |
|
dc.description.abstract |
Основним завданням представленої дослідницької роботи
являється розробка нового способу внесення олії в молочні продукти. Запропонований спосіб передбачає попереднє одержання
концентрованої стійкої штучної емульсії, яку потім можна додавати до молочної основи на будь-якому етапі технологічного процесу. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Розробка нових видів молочних продуктів з олією |
ru |
dc.type |
Article |
ru |