Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Поліщук, Г.Є. | |
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T12:22:05Z | |
dc.date.available | 2020-02-17T12:22:05Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Поліщук, Г. Є. Розробка нових видів молочних продуктів з олією [Текст] / Г.Є. Поліщук, О.В. Грек // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 130-132 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/340 | |
dc.description.abstract | Основним завданням представленої дослідницької роботи являється розробка нового способу внесення олії в молочні продукти. Запропонований спосіб передбачає попереднє одержання концентрованої стійкої штучної емульсії, яку потім можна додавати до молочної основи на будь-якому етапі технологічного процесу. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Розробка нових видів молочних продуктів з олією | ru |
dc.type | Article | ru |