DSpace Repository

Розробка нових видів молочних продуктів з олією

Show simple item record

dc.contributor.author Поліщук, Г.Є.
dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.date.accessioned 2020-02-17T12:22:05Z
dc.date.available 2020-02-17T12:22:05Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Поліщук, Г. Є. Розробка нових видів молочних продуктів з олією [Текст] / Г.Є. Поліщук, О.В. Грек // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 130-132 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/340
dc.description.abstract Основним завданням представленої дослідницької роботи являється розробка нового способу внесення олії в молочні продукти. Запропонований спосіб передбачає попереднє одержання концентрованої стійкої штучної емульсії, яку потім можна додавати до молочної основи на будь-якому етапі технологічного процесу. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Розробка нових видів молочних продуктів з олією ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account